Øregård Gymnasium

Affaldssituation

Øregård Gymnasium, der er beliggende i Gentofte kommune, havde en enkel og simpel affaldsløsning forinden samarbejdet med os. En sortering der ikke opfyldte alle regler indenfor de kommunale affaldsregulativer såvel som Miljøministeriets Agenda 21. Ikke desto mindre så fungerede den selvfølgelig tilfredsstillende i dagligdagen.

Besparelse miljø

Besparelse sikkerhed

24%

Virksomheden havde et serviceaftale - tegnet gennem en stor operatør på markedet. En aftale med et omfang vi ofte ser hos andre kunder i Danmark. Vores anbefaling var at trimme det, hvorved der samlet set kunne opnås en større besparelse.

64.9%

Sikkerhed

Løsning

Ved gennemgang af fakturamaterialet var der mulighed for at opnå én ikke uvæsentlig besparelse, idet virksomheden ved en større sorterings grad kunne opnå en bedre økonomi.  Grundet heraf, også ligeledes ud fra, at de daværende leje såvel som tømningspriser var væsentlig over markedsniveau blev Øregård Gymnasium, af os, anbefalet at skifte transportør – så man i fremtiden kunne sikre sig en korrekt løsning. Vi er altid behjælpelig med den videre implementering - oven i købet uden vederlag. Ved udskiftning af transportør opnåede virksomheden ligeledes at få pænt nyt materiel stillet til rådighed - oven i købet til en lejepris væsentligt under niveauet hos den daværende transportør. Endnu en grund til at foretage dette skifte.